spanacul si slabitul

Spanacul si slabitul

septembrie 9, 2014

Spanacul este o planta verde foarte indicata pentru mentinerea unei sanatati de fier. V-ati prins? Este vorba despre fierul si mineralele pe care le contine, de aceea si Popeye Marinarul il consuma atat de mult si ii facea atat de bine. Nu numai ca spanacul este atat de sanatos pentru mentinerea unei santati foarte bune, insa de asemenea este foarte indicat si pentru cei care vor sa slabeasca si sa renunte intrucatva la dulciuri si la mancarurile prea grase.

Un extract ce se regaseste in frunzele de spanac poate creste considerabil rata scaderii in greutate. Tilacoidele, acele extracte super care se regasesc in aceasta planta verde benefica, si pe care ar trebui ca organismul nostru sa le asimileze  incurajeaza producerea unor hormoni care dau senzatia de satietate si suprima pofta de mancare.

Tocmai de aceea, se ajunge la un control mai bun al apetitului, la o alimentatie mai sanatoasa si mai naturala si la o slabire mai rapida, dar si o mentinere constanta in greutate. Daca vei consuma o bautura ce contine tilacoide inainte de micul dejun, apetitul iti va fi taiat intr-o mare masura si ceea ce vei consuma mai slab si mai natural iti va ajunge pentru o dimineata satioasa.

In acest caz, al urmarii unei diete cu spanac si mai ales cu tilacoide sub forma lichida, trebuie sa respecti cele trei mese de pe zi, un regim special in cadrul caruia consumul de spanac primeaza. Chiar daca vei manca numai aceasta leguma verde combinata si cu alte proteine sau fibre, nu vei mai simti nevoia de alte gustari intre mese.

Se spune ca extractele de spanac, tilacoidele, incetinesc digestia si acorda timp suficient hormonului ce indica gradul de satietate sa fi eliberat in corp si sa duca catre creier un semnal cum ca organismul nostru este plin, satul si nu mai are nevoie de alte suplimente alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *