stailer

Stailer, inovație în materie de programări la salon

martie 25, 2021

Vizitele la salon sunt mereu o bucurie și un pas spre o schimbare. Indiferent că este vorba de schimbare de look datorită unei tunsori noi sau un masaj facial care duce la schimbarea de stare, vizita la salon este oricând bine-venită. Detaliul care pune piedici în realizarea acestor vizite este programarea la salon. O programare durează prea mult timp și deseori eviți să mai mergi din această cauză.

Stailer a apărut pentru că tu să nu mai fii nevoie să renunți la o schimbare de look din cauza unor inconveniente de acest gen. Această platformă facilitează programarea la salon, deoarece permite realizarea acesteia online, cu doar câteva click-uri.

5 minute pentru o programare

Dacă alegi Stailer în curând vei uita de metoda clasică și de zecile de apeluri la saloane, fără să primești un rezultat favorabil. Este dificil să găsești o persoană care să aibă liber în ziua și la ora la care poți merge, dacă întrebi doar de unul sau doi stiliști. Stailer aduce toți stiliștii care s-au înscris din oraș, în același loc.

Platforma permite identificarea variantei cele mai bune pentru tine din această perspectivă. Tu doar selectezi ceea ce ai nevoie, iar lista cu cei disponibili vine în ajutor. Din listă poți alege în funcție de salonul la care activează, lista de prețuri și poza stilistului. În aproximativ cinci minute programarea ta este gata.

Zilele stresante se depășesc cu o vizită la salon

Fiecare zi poate fi plină de provocări și încercări care depășesc gradul de răbdare și calmitate. Totul are o rezolvare în viață și starea ta de spirit poate fi schimbată radical dacă mergi la salon după o astfel de zi, ca să te răsfeți cu o schimbare. Indiferent la ce oră ieși de la muncă, poți accesa Stailer și este posibil să găsești un loc liber. Dintre toți stiliștii din oraș probabil că unul, cel puțin, are program prelungit și un loc liber chiar pentru tine.

Platforma este destinată atât femeilor cât și bărbaților, pentru că oricine poate beneficia de servicii profesionale la salon pentru un look impecabil. Fiecare persoană are nevoie de relaxare din când în când și Stailer aduce toate saloanele în același loc – pe device-ul tău. Momentan doar saloanele din Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București sunt disponibile pe platformă, dar sunt planuri de extindere până la finele anului. Alte detalii extra se pot vizualiza aici despre Stailer, inovația din domeniul hair & beauty.

Stailer – utilizarea cu un cont creat sau fără

Indiferent de ce alegi, să creezi un cont sau nu, accesul pe platformă este disponibil oricum. Stailer este gratuit pentru toată lumea și simplu de utilizat. Diferenta cu privire la contul creat se cunoaște când vine vorba de detalii. Persoanele care își creează cont pot vizualiza toate programările la care au fost și stilistul pe care l-au ales, să poată merge din nou acolo dacă le-a plăcut.

Contul permite stabilirea unui reminder care sună atunci când îl programezi, astfel încât să nu uiți de programare. Harta inclusă te ajută să ajungi exact la locația corectă și să eviți drumurile greșite și stres în plus. Stailer te programează la salon în câțiva pași simpli și este accesibil pentru orice persoană interesată.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *