tari muncitoare

Tari care muncesc din greu

mai 29, 2015

tari muncitoareToate tarile acestei lumi au un ritm mai alert sau mai icmcult si bine, vi le vom prezenta in cele ce urmeaza pe cele mai muncitoare dintre acestea. Populatia respectivelor tari fac cinste patriei lor, dar si are parte de o mortalitate mult mai mare si de mai multe cazuri de boala, de afectiuni si de daune provocate oamenilor din cauza a prea multa munca.

Israel

O tara care munceste foarte mult si are o medie de ore lucrate pe an de 1.910, este Israel. Se stie ca oamenii de acolo sunt muncitori si ca economia este buna, insa pilonii care sustin toate aceste lucruri si forta tarii sunt reprezentati de muncitorii israelieni.

Israelienii isi considera munca drept un angajament, de aceea a sta peste program la munca, in aceasta tara constituie ceva normal. Spiritul competitiv este ceea ce este recunoscut in Israel.  Drept regula de supravietuire , cei din Israel sunt cunsocuti ca ar sta peste program ami mult decar ar trebui si ar fi recomandat. Beneficiul dupa ce au facut acest lucru, este ca locuitorii Israelului ar putea sa munceasca mai putin dupa ce au facut o prima impresie buna cu orele muncite peste program.

Estonia

In medie, in Estonia, se lucreaza in jur de 1.889 de ore pe an. In aceasta tara se lucreaza in cadrul unui program de munca care dureaza in medie 8 ore si 35 de minute. Estonia se afla printre cele cateva tari europene care lucreaza cu mult mai mult peste program decat ar trebui sa faca si decat este trecut in lege.

In timp ce programul normal include 8 ore de munca pe zi, durata unei ture de lucru nu ar trebui sa depaseasca 12 ore. Angajatorul si angajatul se pot intelege asupra unui program de lucru pentru timpul saptamanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *