Tari non-conflictuale

iulie 16, 2014
in Life

Tari mai pasnice, mai pline de liniste si optimism nu veti afla decat printre cele care urmeaza a fi descrise acum. Natura lor linistita si oamenii prietenosi si calmi ce traiesc in ele fac din aceste tari niste locuri numai bune de trait in ele si de asemenea conflictele si luptele nu isi au locul aici niciodata, multe dintre aceste tari fiind neutre.

Noua Zeelanda

In fiecare an inca din 2007, Institutul pentru Economie si Pace a clasificat Noua Zeelanda drept una dintre cele mai pasnice tari din lume. Cu un procentaj mic al populatiei din inchisori, cu capacitati militare limitate, cu relatii puternice cu Australia si cu o ospitalitate fara margini, Noua Zeelanda este o tara minunata in care poti trai linistit. Aceasta este o tara plina de frumuseti naturale, peisaje diferite si spectaculoase si localnici plini de umor.

Vizitatorii din toata lumea vin in Noua Zeelanda pentru a vedea panoramele minunate, ghetarii alpini ce iti taie respiratia, plajele sale minunate si activitatile geotermice si vulcanice fantastice. Aceasta tara este de asemenea cunoscuta si pentru vinurile sale fine si pe4ntru faptul ca aici se afla o varietate mare de struguri ce se regasesc pe tot parcursul Noii Zeelande. Asadar, de esti un mare iubitor de vinuri, ar trebui sa vizitezi fara indoiala aceasta tara cel putin o data in viata.

Canada

Cu una dintre cele mai bune nivele de trai din intreaga lume, Canada este de asemenea si una dintre cele mai pasnice tari din lume. Are o populatie de aproximativ 33 de milioane de oameni, deci este cea de-a doua cea mai mare tara din lume in functie de densitate.

Cu orase curate si sigure, cu privelisti spectaculoase si cu oameni deosebit de prietenosi, Canada este o tara minunata si pasnica in care poti trai linistit. Cea mai mare lovitura data nivelului de pace din Canada este legata de faptul ca are o capacitate militara relativ ridicata, cu toate ca in momentul de fata nu este implicata in niciun conflict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *