tarmuri Grecia

Tarmurile extraordinare ale Greciei

octombrie 15, 2014

Cum ar fi sa faci un tur intreg al plajelor minunate din Grecia? Sa apuci sa mergi pe fiecare dintre acestea si sa iti incarci bateriile la rand din toate aceste locuri extraordinare si pline de culoare si de aer curat. Ar fi de poveste si se merita sa faci o asemenea incursiune, insa nu prea este posibil daca nu ai nici prea mult timp la dispozitie si nici un buget prea mare.

Insa, pentru a-ti aduce la cunostinta unele dintre cele mai frumoase tarmuri ale Greciei, iti voi prezenta in cele ce urmeaza unele dintre cele mai vizitate si extraordinare plaje ale Greciei, in care poti merge cand vizitezi aceasta tara sau din care poti alege ce iti doresti.

Daca inotul, snorkelingul si balaceala in general in apele verzui si albastre este ideea ta de rai, atunci plaja Vrika este locul in care ar trebui sa mergi de indata ce poti. Ia un vapor din Corfu catre aceasta escapada nisipie, si nu vei vrea sa mai pleci de aici. Plaja Vrika poate fi accesata doar cu ajutorul unui vas care sa te duca acolo. Poti alege sa ajungi acolo cu un taxi acvatic sau cu o croaziera de o zi din insula Paxos sau Parga in zona uscatului.

Plaja Vrika este un loc minunat in care sa mergi sa faci snorkeling. De vreme ce nu are o viata subacvatica foarte bogata, vei vedea totusi o multime de tanci subacvatice si de pesti frumosi si rari. Vizibilitatea subacvatica este perfecta. Plaja Vrika este de obicei supraaglomerata, asadar va trebui sa te asiguri ca o vei vizita pe cat de dimineata posibil. Din pacate, nu exista sporturi acvatice disponibile pe aceasta plaja, insa sunt sigur ca vei gasi multe alte activitati pe care sa le incerci odata ajuns acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *