Totul despre relatiile deschise

iunie 16, 2014

Acest tip de relatie deschis nu este pentru oricine bineinteles. O parte din persoane au experimantat-o altii doresc sa o experimenteze. Ce inseamna de fapt o relatie deschisa? Cam fiecare face ce vrea. Cei doi cad de comun acord ca pot face sex cu absolut cine doresc.

Cum poate functiona o astfel de relatie? Pai in rpimul rand amandoi parteneri trebuie sa isi doresca acest lucru. Aici e vorba in primul rand de sinceritate. Amandoi trebuie sa fie de acord cu regulile stabilite inca de la inceput. Daca accepta doar de dragul partenerului de a-i face pe plac, acest lucru va duce la o relatie nemplinita.

Este important sa fiti sinceri unul cu celalat, si sa va povestiti toate lucrurile. Chiar si cu cine faceti sex. Mai ales daca locuiti impreuna si unul din voi doreste sa aduca pe cineva este esential ca celalalt sa stie. In primul rand tu ca femeie trebuie sa te gandesti bine daca esti in stare sa suporti fafptul ca partenerul tau va face sex cu alte femei. Este strict decizia ta. Trebuie sa te gandesti ca acest lucru implica si anumite riscuri. De exemplu este posibil ca mai devreme sau mai tarziu partenerul tau sa isi gaseasca pe altcineva.

De ce isi doresc unele persoane astfel de relatii? Pai pentru simplu fapt ca nu se simt impliniti din punct de vedere sexual alaturi de partenerul de viata. Poate ca iubitul tau este o persoana deschisa la orice iar tu nu esti acest gen. Si in acest fel puteti sa stabiliti anumite reguli, fara ca niciunul din voi sa aiba de suferit.

Astfel de relatii pot incuraja sinceritatea si comunicarea intr-o relatie de cuplu.Totul depinde de tine si deciziile tale. Daca tu te simti in stare sa ai o astfel de relatie, absolut nimeni nu te poate judeca. Important este sa stii ce e mai bine pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *