fara carti credit

Traiul fara carti de credit

ianuarie 16, 2015

Cu toate ca unii prezic o miscare spre inainte a unei societati tot mai crescanda fara bani gheata , acest lucru nu trebuie sa insemne neaparat ca, cartile de credit trebuie sa fie niste absolute must-have-uri pentru consumatori si cumparatori. Unii oameni aleg sa traiasca fara carduri de credit, insa au totusi alte forme de datorii de platit cum ar fi imprumuturi pentru masini si ipoteci  pentru casa.

Altii aleg un stil de viata absolut fara credite, neimprumutand bani deloc pentru nici un fel de cumparaturi. Indiferent de care ar fi alegerea ta, a trai fara carti de credit poate fi o tranzitie dificila, in mod special daca pana acum te-ai bazat pe cartile de credit in trecut si ai crescut obisnuit cu a nu economisi nimic pentru a face cumparaturi.

Este posibil sa traiesti-si chiar sa prosperi-fara carduri de credit, cu toate ca vei fi nevoit sa faci unele schimbari in legatura cu economiile tale si cu stilul de cheltuiala al banilor. Daca te decizi sa renunti si sa iti tai toate cartile de credit, ar trebui sa ai urmatoarele considerente importante in minte.

Unul dintre beneficiile cardurilor de credit este faptul ca acestea pot sa iti asigure bani si sa cumperi putere in caz de urgente. Fie ca ai nevoie de o reparatie la motorul masinii, fie ca este vorba despre o urgenta medicala pe care asigurarea ta nu o va suporta, cardurile de credit pot fi niste metode foarte convenabile atunci cand vine vorba desre a plati ceva pe neasteptate.

Fara amortizorul unui credit disponibil, este incredibil de important sa economisesti niste bani si sa-i pui deoparte intr-un cont de urgente. Cei mai multi experti financiari sugereaza faptul ca  un fond de economii de urgenta ar trebui sa contina suficienti bani pentru traiul pe 3 pana la 6 luni de cheltuieli pentru un trai normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *