Trasaturi ale Siri

iulie 30, 2014

Aplicatia Siri de pe iPhone-ul tau este poate una dintre cele mai bune aplicatii de pe acest tip de smartphone si te poate ajuta in situatii diferite, dar te si poti amuza navigand prin toate functiile acesteia. Urmatoarele aspecte ce tin de Siri nu sunt atat de cunoscute, insa exista acolo undeva si tine numai de tine sa le incerci.

Iti verifica nuantele de culoare pe care le doresti

Aceasta trasatura este oarecum mai tehnica, insa este la fel de amuzanta si distractiva ca altele. Asa cum s-a demonstrat, Siri si functia de integrare Wolfam a Siri iti poate arata culoarea valorilor hex. Asadar ii poti da o comanda de genul: „Wolfam pound sign E, 1, 4, 5, 4, 1″.

Siri iti va transforma mai apoi aceasta comanda in valori RGB si iti va afisa cea mai adecvata culoare care tine de un asemenea cod. Acest lucru poate fi destul de amuzant de facut daca tu cunosti deja valorile hex ale culorilor sau daca vrei sa afli cum arata de fapt o culoare hex.

Simboluri si punctuatie rostite

Siri va intelege daca vei dori sau vei avea nevoie sa iti formatezi textul un pic mai personal. Ii poti cere lui Siri sa adauge in text puncte, virgule, pauza, asterisc. Asta este si mai folositor daca ii vei cere lui Siri sa iti rezolve o problema de matematica si acest exercitiu presupune paranteze rotunde sau patrate.

De asemenea ii poti cere lui Siri sa trimita un mesaj catre iubita sau iubitul tau cu tot continutul si semnele de punctuatie care trebuie.Posibilitatile sunt nesfarsite.

Foloseste motoare de cautare multiple

In rarele situatii in care Google nu a terminat o cautare pe care ai facut-o sau daca nu gaseste ceea ce ai cautat, intotdeauna poti incerca acelasi lucru la competitori. In loc de a folosi Google, ii poti cere lui Siri sa caute pe Bing sau pe Yahoo daca preferi acst lucru. De asemenea poti cauta site-uri specifice ca Wikipedia sau Wolfram Alpha daca preferi asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *