afaceri

Un ban in plus

afaceri

O alternativa la banii obisnuiti pe care ii iei de la locul de munca pe post de salariu, mai este si banii pe care ii faci din cu totul altceva, banii facuti in timpul liber cum s-ar spune. O asemenea alternativa este si banii pe care ii faci din vanzarile de produse cosmetice pe care majoritatea fetelor si femeilor din ziua de azi incearca sa le faca pentru un ban in plus. Cataloage ca cele de la Avon, de la Oriflame, Yves Rocher si Lady’s exista peste tot pe la birourile femeilor in cauza, pe acasa, date pe la prietene, familie, prin toate gentile, dar si in mana femeilor afaceriste.

Eu sunt reprezentanta la Avon si am o gramada de colege si prietene care fac aceste lucruri. Multe si-au dezvoltat afacerea si au devenit chiar si mai sus de atat. Unele sunt coordonatoare de afaceri in acest domeniu, altele sunt doar la nivelul in care erau si cand au pornit acum 5 ani, dar cele mai multe femei se dezvolta si participa la tot felul de sedinte, intalniri si intruniri prin toata tara si acum au ajuns sa isi dezvolte echipa.

Sau pur si simplu unora le merge foarte bine si si-au deschis afaceri de familie cu ajutorul banilor facuti din vanzarea acestor produse cosmetice si accesorii diverse.  Eu sunt cu Avonul in familie de vreo 10 ani cred. La inceput nu aveam cum sa ma inscriu pe numele meu si erampe numele mamei, a tataului si asa mai departe, pana cand am facut varsta ideala si de atunci continuu cu aceasta afacere si fac banuti in plus. Acum lucrez full time, dar mai fac ceva banuti si datorita discounturilor pe care le iau din produsele cosmetice vandute. De asemenea, sunt si plina de produse Avon care imi impodobesc casa, insa am si parte mereu de surprize si produse doar pentru mine trimise de la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *