friends

Un bun prieten…

mai 16, 2014
in Life

Fiecare dintre noi, are prieteni, cel putin asa le spunem, sunt multi, dar prietenii adevarati pe care te poti baza si care merita pe deplin titlul de prieten, sunt putin la numar. Este greu sa gasesti o persoana care sa te inteleaga si pe care sa o intelegi, indiferent de stare.

Un prieten bun, este acea persoana care indiferent de zi, de problemele personale, isi va gasi mereu timp si daca nu va avea parte de cateva minute la dispozitie in care sa-ti poata vorbi, cu siguranta isi va face, pentru ca stie ca sentimentul este unul reciproc.

Respectul si increderea sunt cele mai de pret lucruri care stau la baza unei prietenii, respectul tine mult de fiecare, dar reciprocitatea ar trebui sa fie prezenta intr-o amicitie, respecta si vei fi respectat. In privinta increderii, aceasta se castiga greu, dar pe masura ce timpul trece aceasta este din ce in ce mai mare, si este de cele mai multe ori elementul care mentine sau intrerupe o relatie de prietenie, deoarece pe cat de greu se castiga increderea, pe atat de usor se pierde, si odata pierduta, aceasta nu mai poate fi recuperata.

Un prieten bun iti va fi mereu alaturi, si in momentele tale de bucurie, de fericire, in momentele mai putin bune, in care te cuprinde o stare de neliniste si risti sa cazi in depresie. E persoana la care stii ca poti apela, chiar si la miez de noapte, pentru ca iti va spune doua cuvinte, care te vor aduce la starea ta initiala de fericire, si va reusi sa smulga un zambet de la tine, chiar si in cea mai sumbra zi a ta. Si stii ca tu ai face la fel pentru acea persoana.

Se spune ca daca o prietenie dureaza mai mult de 7 ani intre doua persoane, acestea vor ajunge sa fie intr-o relatie de prietenie pentru restul vietii lor, si asa si este, gandeste-te la prietenii tai adevarati pe care ii cunosti de mai bine de 7 ani., probabil ca tii legatura cu acestia si in momentul de fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *