vedete

Vedetele sunt oameni

aprilie 18, 2015
vedete
vedete

Vedetele sunt oameni si la fel ca orice alti oameni, se ajuta intre ei. Asa cum stim noi cel mai bine, vedetele au mai multi bani decat noi, cei de rand. Insa, pana la urma, acesti bani vin tot de la noi, fanii lor care le cuparam  muzica, filmele, produsele personalizate, produsele sub brand propriu, participam la concerte si alte cele.

De aceea, unele vedete sunt chiar recunoascatoare si ne ajuta la randul lor, adica dau inapoi de unde le-a fost dat. Celebritati care ajuta comunitatatile locale, tarile din lumea a treia, copiii bolnavi sau infometati, oamenii fara adapost si pe cei care nu au ce manca, exista dintotdeauna.

Unele celebritati sunt altruiste si stiu ca fara ajutorul fanilor, a oamenilor din jur, nu ar fi ceea ce sunt azi, dar de asemenea fiind oameni, se gandesc si la suferintele si lipsurile celor din jur si ajuta foarte mult la restabilirea linistii, bunastarii si a clipelor de bine care lipsesc atat de mult unor oameni in nevoie de ajutor.

Asadar, haideti sa vedem ce face Kid Rock de exemplu pentru comunitate si pentru oameni. Kid Rock este foarte implicat in co0munitatea din Detroit, Michigan. Acesta sprijina Made In Detroit Endowed Scholarship, Youthville Detroit si Mosaic Youth Theatre of Detroit. Acesta sprijina de asemenea si Operation Homefront, Not On Our Watch si Monroe Carell Jr. Children’s Hospital din Vanderbilt.

Autoarea de best-sellere Nora Roberts sprijina literatura si programele de arta la fel de bine cum ajuta si copiii si face eforturi umanitare prin cadrul Fundatiei Nora Roberts. Aceasta si-a licitat de asemenea si bijuteriile pentru a dona banii la caritate. Aceasta este considerata una dintre cele mai caritabile celebritati.

Comedianul Jerry Seinfeld este foarte implicat in sprijinirea educatiei, a asociatiilor de sanatate si a organizatiilor evreiesti  rin intermediul Fundatiei Seinfeld Family. Acesta spriina de asemenea si Fundatia pentru Educatie Andre Agassi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *