orase

Viata in culori

septembrie 3, 2015

oraseChiar daca in unele parti ale lumii, viata nu este deoc atat de buna pe car si-ar dori locuitorii sa fie, cel putin orasele si casele in care traiesc acestia sa aiba un pic mai multa culoare. Asa se intampla si in cazul urmatoarelor orase ale lumii.

Wroclaw, Polonia

Unul dintre cele mai mari orase din Polonia, Wroclaw a avut partea sa de tulburari in trecut. In afara de arhitectura sa bogata, este de asemenea cunoscut si pentru casele sale colorate magnific care adauga un pic de viata strazilor si orasului in sine, facandu-l cea mai atractiva parte. Este un oras plin de tot felul de culori, aprinse si pastel deopotriva. Este dotat cu un numar mare de poduri clasice, restaurante su cafenele. Nu trebuie ratat nicicum daca vei ajunge in zona aceasta a planetei.

St. Johns, Newfoundland, Canada

St. Johns, localizat pe insula Newfoundland din Canada, este fara indoiala cel mai colorat oras din lume. Randurile de case de tip jeleuri colorate afiseaza o gama vibranta de culori si au fost pictate intr-un asemenea mod incat sa atraga atentia chiar si de pe mare. O culoare la alegere a fost atribuita pentru casele oamenilor care a dus pana la urma intr-un rand policromatic de case.

Amsterdam, Olanda

Cunoscut drept cel mai grozav oras penrtru a calatori de unul singur, Amsterdam din Olanda este fara indoiala cel mai frumos si mai colorat oras care a existat in lume inca din Evul Mediu. Complimentand frumoasele culori ale cladirilor este stilul medieval de arhitectura care ofera o infatisare clasica. Mai mult de atat, viata de noapte vie de aici va atrage orice turist viziteaza aceste locuri si face orasul si mai colorat si amuzant.

Guanajuato, Mexico

Guanajuato este cel mai plin de viata si colorat oras din Mexico. Acum in patrimoniul UNESCO, a fost de asemenea un furnizor de 30% argint lumii intregi inca de 250 de ani in urma datorita minelor de argint prezente aici. In afara de acest lucru, este de asemenea cunoscut pentru arhitectura sa coloniala si casele sale colorate care se intind de-a lungul intregului oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *