vicii societate moderna

Vicii ale societatii moderne

noiembrie 5, 2014

Banii sunt totul in viata. Aceasta este dar una dinre parerile rele pe care oamenii din societatea zileleor noastre o au despre viata si despre felul in care se desfasoara lucrurile. Bunastarea materiala este cel mai de pret vis al multor oameni de pe aceasta planeta. Acesti oameni ar putea sa si comita greseli si sa pacatuiasca doar ca sa isi vada visul acesta implinit.

Da, banii pot aduce atat fericirea cat si nefericirea. Insa, cateodata banii ajung sa corupa oamnii pana atunci cinstiti pentru ca le ofera o putere temporara si superioritate in fata celorlalti. Nu prea multi dintre noi pot sa reziste tentatiei banilor. Acestia provoaca de cele mai multe ori oamenii sa se trateze unul pe celalalt cu dispret si cu neomenie.

Intr-o zi, bunica mea mi-a povestit parabola omului bogat si a sacaului Lazar, parabola din cartile sfinte. Aceasta povestire este de interes genera si foarte actuala indiferent de timpuri, pentru ca pana si in ziua de azi oamenii repeta mereu greselile stramosilor acestora. Aceasta parabola si bunica mea m-au invatat sa tratez oamenii cu respect si cu dragoste.

Bunatatea si compasiunea ar trebui sa intreaca raul. Am realizat faptul ca familia, iubirea si respectul sunt principalele valori ale unei fiinte umane. Banii nu sunt decat instrumentul care ne motiveaza sa me miscam si sa ne dezvoltam cat mai bine sau cel putin asa ar trebui.

Totul va veni la timp si se va aseza in timp la locul lui. Oricine stie aceste cuvinte intelepte. Eu cred ca totul va veni la timp fdoar daca vom face suficiete eforturi pentru a castiga rezultatele dorite si bune. Daca doar vei sta jos si vei da din umeri, ar trebui sa uiti odata pentru todeauna de succes si de un viitor frumos si fericit. Trebuie sa facem pasi conreti pentru a ne realiza obiectivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *