stailer

Vrei programare la salon azi? Stailer este pentru tine!

aprilie 23, 2021

Nu știu cine ești, dar știu sigur că vei fi încântat de ce vei citi în continuare. Stailer este pentru tine oricine ai fi. Cu siguranță oricine își dorește să se programeze la salon în orice moment vrea și la orice oră. Este posibil, într-adevăr. Nu de foarte mult timp, dar în sfârșit a apărut soluția care te scoate din orice impediment cu privire la programările la salon.

Stailer este platforma care a apărut din dorința de a ajuta orice iubitor de beauty care a înțeles că în fiecare lună, o vizită la salon poate aduce schimbări majore asupra stării de bine. Chiar și la evenimente este necesară o vizită pe scaunul unui profesionist în domeniu, deci obține aceste întâlniri cu Stailer.

Servicii de cosmetică

Dacă accesezi Stailer.ro poți să te programezi online la salon, pentru diferite servicii din sfera hair & beauty. Cred că știi cât de important este să ai un ten hidratat, fără impurități. Totuși, oricât de lungă și intensă este rutina ta de curățare al acestuia în fiecare seară, uneori este nevoie de o intervenție.

Această intervenție necesită numai un specialist, care te așteaptă pe Stailer. Acum poți găsi aproape toți stiliștii, manichiuriștii, cosmeticienii în același loc și poți să vezi programul fiecăruia. Unde este un loc liber, îl poți ocupa tu.

Pe scaunul unui cosmetician poți ajunge dacă selectezi acest serviciu din lista care apare pe prima pagină al lui Stailer. De acolo ai libertatea să alegi ce cosmetician vrei tu, dintre cei disponibili în ziua la care poți ajunge. Știi că niciodată nu strică un pensat la salon, alături de o epilare profesională care să îți redea un nou tip de încredere în tine.

Tratamentele faciale sunt la fel de importante, în special când sunt utilizate produse profesionale și aplicate de un cosmetician. Poți descoperi acești profesioniști în domeniu din orașul tău dacă accesezi Stailer. Tu alegi ceea ce vrei și găsești chiar și azi loc liber.

Programare la salon pentru diferite servicii

Platforma găzduiește momentan saloanele din orașele Cluj, Timișoara, Iași, Oradea și București, dar nu se oprește aici. Te poți programa la orice serviciu disponibil la salon fără niciun cost. Totul se realizează online și tu doar trebuie să te prezinți la ora și în ziua stabilită.

Poți crea chiar și un cont de care să te bucuri atunci când navighezi pe Stailer în căutarea stilistului potrivit. Îl poți alege în funcție de poză, salon, prețuri, timp de lucru și alte informații relevante, astfel încât să îți fie cât mai ușor să te decizi.

Contul permite setarea unui reminder, care nu strică niciodată. Nu cred că este o problemă atunci când uiți de programare, dar acesta te anunță la timp astfel încât să nu o pierzi. Alături de acesta poți vedea și lista cu serviciile și stiliștii la care ai fost deja, dacă devii parte din comunitate și te bucuri de ce-ți oferă Stailer.

Platforma are chiar și o hartă inclusă astfel încât să știi cum să ajungi la salon, exact în locul potrivit. Nu mai faci slalom printre străzi și cartiere. Ajungi exact acolo unde trebuie. Intră și tu în lumea Stailer și descoperă ce îți poate oferi, numai beneficii, gratuit.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *