espressoare Lelit

Vrei să te bucuri de o cafea mai bună? Alege un espressor Lelit de pe Edream

mai 27, 2024

Tu știi cum s-a descoperit cafeaua și rolul ei? Bănuiesc că în cafenelele pe care le-ați frecventat, cel puțin în una din ele ați văzut că au boabe de cafea aduse din Etiopia. Poate nu știi foarte multe despre țara asta, dar un lucru sigur nu-l vei uita, anume că acolo a fost descoperită prima dată cafeaua. Te întrebi cum? Este legendă care ne spune că un păstor ar fi descoperit arbustul, cu ajutorul oilor lui. Și-a dat seama că au foarte multă energie după ce mâncau planta respectivă. A luat boabele și le-a dus la mănăstire, unde călugării le-au preparat și au descoperit ce efect au asupra lor.

Ce rol are cafeaua în viața noastră? 

Pe lângă că ne susține în procesul de punere pe picioare, dimineața, are și alte roluri mai puțin cunoscute. Se spune că ar preveni riscul anumitor boli și că prin consumul acesteia am câștiga câțiva ani de viață. Pe lângă asta, are beneficii pentru piele. Poate ați mai auzit că zațul este folosit pe post de scrub. De asemenea, ne susține creativitatea deoarece ne ajută să ne concentrăm mai bine.

Contează aparatul în preparea cafelei?

Bineînțeles, este esențial dacă vrei să te bucuri de un gust fin și aromat. Nu ți se pare păcat să irosești boabele de cafea sau cafeaua măcinată prin prepararea greșită a acesteia?

Pe Edream o să găsești tot ce ai nevoie în materie de preparare al cafelei. Sigur ai băut la un moment dat o cafea pe care nu ai mai putut să ți-o scoți din minte. Accesoriile și dispozitivele de pe Edream o să te ajute să descoperi gustul respectiv chiar din bucătăria ta. O să te poți bucura în fiecare dimineață de aroma de care tot dorești să dai și pe care nu o mai găsești în cafenelele pe care le frecventezi.

Nu știi ce dispozitiv să alegi? Vezi aici mai multe, descoperă funcțiile pe care ar trebui să le îndeplinească un aparat care să-ți facă mult-dorita cafea, pe care tot speri să o găsești.

Vrei să îți deschizi, poate, o cafenea? Pe Edream găsești și diferite oferte care să te susțină în afacerea ta. La achiziționarea unor aparate de cafea, poți primi cadou și accesorii, precum: latieră, cutie de zaț, cântar.

Ce rol are un espressor în preparea cafelei?

Dacă vrei o cafea mai concentrată, espressorul este potrivit pentru tine, aici gasesti espressoare Lelit. Ce face acesta mai exact? În primul rând, asigură extracția cafelei prin presiunea pe care o generează. Are o pompă prin care această presiune este eliberată și ajută la realizarea acelei creme dense pe care o întâlnești în cafeaua de specialitate de la cafenelele pe care le frecventezi.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să arzi cafeaua sau să descoperi că după fierbere nu mai are deloc gust? Ei bine, espressorul controlează singur temperatura, așa că tu nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu asta.

Prin ce se remarcă un espressor Lelit? În primul rând, prin design-ul elegant. Poate să schimbe complet aspectul bucătăriei tale. Nu mai vorbim despre ce notă elegantă o să dea unei cafenele și cât profesionalism o să inspire un astfel de aparat de cafea.

Totodată, are două boilere care asigură o reducere a timpului de încălzire. Să nu uităm de materialele din care este făcut. Carcasa, grătarul din sârmă, tava de picurare etc., sunt realizate din oțel inoxidabil polisat care ajută la o curățare ușoară. Știu că este dificil să menții aparatul de cafea curat, dar materialul, din care cele de la Lelit sunt realizate, o să te ajute în această direcție. De asemenea, espressorul de la Lelit este eco-friendly. Are un sistem prin care energia este economisită.

Asigură-te să ai tot ce îți trebuie în procesul de preparare al unei cafele aromate.

 

Contact:

0766.42.42.41

comenzi[@]edream.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *